Τop 6 μπούρδας & κοτσάνας που ακούει μια γυναίκα ανύπαντρη γυναίκα άνω των 30

 

Λοιπόν. Μια ανύπαντρη και άτεκνη γυναίκα άνω των 30, για να μην πω άνω των 35 και σοκάρω, αντιμετωπίζεται πολύ συχνά και από ένα σημαντικό σύνολο ανθρώπων ως:

Α. Μια εγωίστρια κακομαθημένη που τη νοιάζει μόνο η δουλειά.

Β. Μια εγωίστρια κακομαθημένη (μπορεί να είναι και άνεργη δεν έχει σημασία). 

Γ. Μια εγωίστρια κακομαθημένη  που η ζωή την προσπέρασε γιατί ο ένας της ξίνιζε και ο άλλος της βρώμαγε, τι να κάνουμε, στην επόμενη ζωή ίσως τα πάει καλύτερα.

Μέσα σε αυτό το φανταστικό πλαίσιο φανταστικών πιθανών μοτίβων ζωής που ένα σημαντικό σύνολο ανθρώπων σε εντάσσουν, χωρίς να έχουν ιδέα ποιος πραγματικά είσαι (και μπορεί και όλα τα παραπάνω, μπορεί τα μισά, μπορεί και τίποτα), ακούγονται σε πολλές περιπτώσεις, με αυτά ή με άλλα λόγια, μερικές all time classic ατάκες. 

Εκ πρώτης, κάποιες ακούγονται (και ίσως και λέγονται; Who knows) αθώες. Μετά που τις ξανασκέφτεσαι και τις επεξεργάζεσαι είναι το ζουμί. 

Μη μου λες να μη δίνω σημασία. Αν δεν θες να δίνω σημασία, μη μου ξαναπείς:

  1. Εσύ πότε θα φτιάξεις τη ζωή σου;

Ήθελα προχτές αλλά μου προέκυψε μια δουλίτσα και το μετέφερα για σήμερα, αλλά είχα νύχια. Υπόσχομαι θα το κοιτάξω μέσα στο σκ και αν όχι θα έρθω το Σεπτέμβριο κυρία να ξαναδώσω, πιο διαβασμένη.  Στην προσκοπική μου τιμή σας ορκίζομαι. 

 

  1. Κάνε επιτέλους ένα παιδί να δώσεις χαρά στο μπαμπά/μαμά/θεία/ελληνικό χριστιανικό ιδεώδες. 

Εδώ το καλό ωάριο! Εσείς κύριε, θέλετε ένα (χμμμ, σχεδόν) λειτουργικότατο ωάριο σήμερα με τον καφέ σας; Σας παρακαλώ, γονιμοποιήστε με και δεν θα χάσετε. Αν δεν σας αρέσει φρέσκο, το έχουμε και κατεψυγμένο. Εσείς επιλέγετε. 

 

  1. Μα γιατί δεν βρίσκεις κάποιον να μην είσαι μόνη σου;

Γιατί στην πραγματικότητα, είμαι ο Batman. Βάλε βγάλε στολή μέρα νύχτα για την καταπολέμηση του κακού, συν δουλειά, συν μποτιλιάρισμα στην εθνική, που καιρός για χαλάουα. Και χωρίς χαλάουα εγώ δεν ζευγαρώνω. Είμαι κακομαθημένη (και εγωίστρια). 

 

  1. Τα χρόνια περνάνε και στο τέλος δεν θα βρίσκεις κανέναν. 

Άμα δεν βρίσκεις κανέναν, πάρε το μηδέν. 

 

  1. Άσε τα σκυλιά και κάνε κανένα παιδί

Δεν το έκανα εγώ το σκυλί κύριε μου. Έτοιμο μου το έδωσαν. Μήπως μπερδευτήκατε γιατί έχω καιρό να κάνω χαλάουα;

 

  1. Πότε θα σε παντρέψουμε εσένα;

Γάμος 1. Γάμος 2. Γάμος 3. Πουλήθηκε στον κύριο με την κόκκινη γραβάτα. Σε 3 τέρμινα από τώρα, μεγάλη πόρτα θα διαβείτε και θα σας περιμένει εκεί κάποιος με μαύρο μακρύ φουστάνι. Ή παπάς θα’ ναι ή η Λάιζα Μινέλι αν το φουστάνι είναι με παγιέτες. 

 

 

BONUS +1 Για ήδη παντρεμένες αλλά χωρίς παιδί ή με ένα παιδί:

Πότε θα βάλετε μπρος για κανένα παιδάκι / δεύτερο παιδάκι;

Αχ αφού ρωτάτε να σας πω, λέγαμε σήμερα το βράδυ αφού γυρίσουμε σπίτι αλλά εκείνος λέει μήπως γίνει στο αμάξι, και καλά πάθος και έτσι, εγώ πάλι έχω ένα μικρό θέμα με το ισχίο μου και ξέρετε όποτε αλλάζει ο καιρός με σκίζει, οπότε του λέω άσε ρε συ καλύτερα με καμία ταινία στον καναπέ που έχει άπλα να μου κάνεις και εκείνο το μυστήριο που κάνεις με τη γλώσσα σου, αλλά αυτός εκεί κυρία μου να επιμένει στο αμάξι, στο μπροστινό κάθισμα και ξέρετε τι σημάδι αφήνει το τιμόνι, ούτε ένα εξώπλατο μετά δεν μπορούμε να βάλουμε λες και είμαστε τίποτα βασικιές, αλλά αυτός κόλλημα, το χαβά του. Όπου και να το κάνουμε πάντως κυρία μου, δεν ξέρω αν θα κάνουμε παιδί, αλλά αυτό με τη γλώσσα θα το κάνουμε οπωσδήποτε, δεν το συζητάμε. Εσείς τι λέτε; Τι; ΣΑΣ ΕΦΕΡΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ; 

 

*Stop the inappropriate madness people. Now. 

Ιωάννα.

TOP